Aktiviteter


Gausdal

Segalstad Bru er kommunesenteret i Gausdal og er det største handelssentrumet i Gausdal. I Follebu finner du Aulestad som er Karoline og Bjørnstjerne Bjørnsons hjem i Gausdal. Det er et av Norges best bevarte kunstnerhjem.

Lillehammer

I Lillehammer finner du mange ulike tilbud, blant annet trivelig gågate, kino, museer, gallerier og et mangfold av arrangementer for store og små hele året.

Hunderfossen Familiepark

I Øyer (25 km) ligger Hunderfossen Familiepark. Parken har over 60 attraksjoner for små og store.

Hunderfossen Familiepark

Norsk vegmuseum

Veghistorien vises i et spennende ute- og innemiljø. Museet ligger like ved Hunderfossen familiepark.

Peer Gynt vegen

Fjellvegen på 57 km går fra Skeikampen til Dalseter i Espedalen. Vegen passerer Fagerhøy, Gålå og Fefor. Vegen gir flotte muligheter til å legge opp til fotturer eller sykkelturer.

Bading

Fotturer og sykling

Skogen og fjellet i nærområdet gir ypperlige muligheter for de som vil dra på tur i naturen. Vei og stinettet egner seg godt for de som vil benytte sykkel.

På toppen av Prestkampen

Skeikampen alpinsenter

Skeikampen (800 moh.) er et av Norges mest snørike vintersportsteder. Skeikampen Alpinsenter har 11 heiser og 17 nedfarter med totalt 21 km preparerte nedfarter. Senteret har eget barneområde med heiser og bakker for de minste, og en moderne terrengpark med "easy line", "medium line" og "rail line". Barna har egen skøytebane, skilekeland, ake- og baseområde

Skeikampen Alpinsenter

Skeikampen Alpinsenter

Langrenn

Det er kort avstand til et stort løypenett. Se skisporet.

Skitur på Skeikampen

Annet

I områdets mange vann og elver er det både gode fiske- og bademuligheter. På Skeikampen finnes 18 hulls golfbane og et rikt aktivitetstilbud forøvrig.

Skeikampen har en flott golfbane